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Manchebello

Description: Pasteurized ewe’s milk, firm cheese, mixed rind, ripened 6 months

Appearance:
Light pink rind under a powdery cloud, ivory cheese, firm and silky
Flavours: Flavours: sugar, hazelnuts, field flowers
The Manchebello rhymes with the name of the Fromagerie, as homage to the magnificent village of Montebello, chosen by Louis-Joseph Papineau to live the final years of his life.
1st Prize at the British Empire Cheese Show 2015
Gigotin d’agneau gratiné au Manchebello

Ingrédients :

  • Gros carré d’agneau
  • Canneberges
  • Fromage Manchebello
  • Crépinette

Méthode :
Prendre un gros carré d’agneau, le parer et couper d’épaisses côtelettes. Bien saisir les côtelettes d’agneau et les assaisonner. Laissez-les refroidir et ensuite, ajoutez une farce à base d’agneau, de canneberges et de cubes de Manchebello et l’enrober d’une crépinette.
Bien griller et cuire rosé au centre. Garnir d’une généreuse couche de Fromage Manchebello, gratiner et savourer.